PSA: Don't update to iOS 12.4 if you use apps in AB output slot or IAA apps that use the mic.
https://forum.audiob.us/discussion/34030/urgent-psa-hold-off-updating-to-ios-12-4-if-you-use-apps-in-output-slot-in-audiobus

korg gadget + amplitube in audiobus

edited December 2014 in App Tips and Tricks

Hi there,

I'm using audiobus now for 2 ours:
korg electribe + ik amplitube is fine.
arturia SEM + ik amplitube is fine.
virsyn terra + ik amplitube is fine.

But with korg gadget + ik amplitube: I cannot notice that the combination works. Visual the connections seems ok. Gadget works like standing alone, amplitube seems getting nothing from gadget.

Is there a trick, routing the gadget-output in audiobus?

WKR
satie

Comments

  • edited December 2014

    I believe there's an issue with ios8 and Gadget / Audiobus having no sound. Couple others here had same problem

  • @Halftone said:

    I believe there's an issue with ios8 and Gadget / Audiobus having no sound. Couple others here had same problem

    There is indeed an issue with the latest update to Gadget. It has been reported to Korg, they have acknowledged it and are working on it. I received this response from them a few days ago:

    KORG
    We are terribly sorry for the inconvenience. We will release the updated version that includes a fix for this problem as soon as possible.
    Please wait for a little while longer.
    Thank you.

  • This is on my Santa list. I have been good. I want my fucking present.

  • @JohnnyGoodyear said:

    This is on my Santa list. I have been good. I want my fucking present.

    Calm down there are lots of 'Big Kid's Present', Merry Christmas!

  • I know. Sorry. Coal again.

  • Thanks For THE Information!

Sign In or Register to comment.