MIDI - SYNC - LINK : Issues?

As of like a day ago, not getting Circuit to sync with MIDI LINK SYNC or FUGUE MACHINE CREATOR SYNC.

Anyone aware of the issue interrupting LINK to externals?

Suggestions around this besides pressing button on time myself? The thoughts of it......

Comments

  • 5 Comments sorted by Date Votes
  • I know that either Ableton sends wonky LINK or Arturia iSpark sees the 16. step as the first step. I don’t know if that really. Helps you though..

  • @RUST( i )K said:
    As of like a day ago, not getting Circuit to sync with MIDI LINK SYNC or FUGUE MACHINE CREATOR SYNC.

    Anyone aware of the issue interrupting LINK to externals?

    Suggestions around this besides pressing button on time myself? The thoughts of it......

    Check your WIFI settings.

  • @OhmAgar said:
    I know that either Ableton sends wonky LINK or Arturia iSpark sees the 16. step as the first step. I don’t know if that really. Helps you though..

    AHAA!

    iSpark didn't even have the option the other day thats right

  • @RajahP said:

    @RUST( i )K said:
    As of like a day ago, not getting Circuit to sync with MIDI LINK SYNC or FUGUE MACHINE CREATOR SYNC.

    Anyone aware of the issue interrupting LINK to externals?

    Suggestions around this besides pressing button on time myself? The thoughts of it......

    Check your WIFI settings.

    HARDWIRED

    USB LIGHTNING TO CIRCUIT

    No wifi involved.

    LINK originating at LINK SYNC APPS TO connected hardware

    thanks thought

  • Have you checked the MIDI data spit out by MIDI LINK SYNC (clock/SPP/STATUS messages)?
    Is the Circuit still set to AutoSync=ON?

Sign In or Register to comment.